• HVORDAN BESTILLER JEG?

  Vi har gjort det nemt at bestille en billig gravsten. Vælg gravstedstype (kistegravsten, hjertesten, plænesten, urnesten). Kig udvalget igennem og vælg sten. Herefter guider vi dig gennem fire overskuelige trin:

  • Vælg skrifttype og -farve
  • Tilvælg eventuelt dekoration og/eller efterskrift
  • Skriv leveringsadresse (for kun 625 kr. kan du få stenen sat op)
  • Betal med kreditkort eller bankoverførsel

  Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.


  HVIS JEG HAR SPECIELLE ØNSKER?

  Inden for vores standard-sortiment er der rigtig mange valgmuligheder. Både granittyper, farver, former – og design med forskellige skrifttyper, skriftfarver, dekorationer og efterskrift. Med 100 års erfaring inden for stenhuggerfaget kan vi naturligvis også producere gravsten ud over det sædvanlige. Ønsker du en særlig type granit, form eller størrelse? Et personligt design eller efterskrift? En speciel dekoration eller inskription?
  Vi glæder os til at opfylde dine ønsker!


  KAN MAN RESTAURERE GAMLE GRAVSTEN?

  Ja – det kan man sagtens! Mange ønsker at bevare den historie, som en gravsten repræsenterer, og vi er også specialister i restaurering og repa- ration af gamle gravsten. Kontakt os – så finder vi den helt rigtige løsning.

  HVORDAN ER JEG SIKKER PÅ, AT DET BLIVER PÆNT?

  Vores gravstenseksperter tjekker alle bestillinger igennem for at sikre, at de indtastede ønsker giver et pænt resultat. Hvis vi vurderer, at det fx vil blive pænere og mere læsbart med en anden skriftfarve, så kontakter vi dig.


  HVORDAN FOREGÅR BETALING?

  Du kan betale via bankoverførsel, eller du kan vælge et af disse betalings- kort: Dankort, Visa/Dankort, Visakort og MasterCard. Ved bankoverfør- sel betaler du, før vi sætter produktionen i gang. Betaler du med kort, trækker vi beløbet på din konto, når vi afsender den færdige sten. I begge tilfælde modtager du pr. mail en faktura, som er din kvittering.


  HVORDAN FOREGÅR LEVERING?

  Det er gratis at få leveret inden for Danmarks grænser til alle brofaste øer. De fleste vælger at få gravstenen leveret direkte til materielgården på den lokale kirkegård. Mod en merbetaling på 625 kr. opsætter vi stenen – som hovedregel bagtil i midten af gravstedet, med mindre du har skrevet særlige anvisninger i din bestilling. Stenen ankom- mer ca. 14 dage efter bestilling. Ved levering til ikke brofast dansk adresse betaler du en fragtpris, der afhænger af stenens vægt.